Home/Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

MVO

Het is een bekend verhaal, maar: we hebben maar één aarde. En daar moeten we zuinig op zijn. Met onze componenten en installaties dragen wij bij aan het milieubeleid van onze klanten. Ook zelf hebben we oog voor de effecten van onze bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Ook veilig, kwalitatief en prettig werken heeft ons volle aandacht.

Milieu

Jaren geleden al werkten wij met inductielampen in onze werkplaats. Dat zorgde destijds voor een flinke besparing op ons stroomverbruik. Inmiddels zorgt ledverlichting voor nóg minder stroomverbruik én een prettige werkomgeving. Onze persluchtvoorziening voor de lasbranders zijn per brander autonoom uitgevoerd. Ook dat drukt het stroomverbruik. En dankzij ons zonnepanelenpark met 85kW/u vermogen zijn wij grotendeels zelfvoorzienend. Stroom die wij niet gebruiken, leveren wij terug aan het net. Zo werken wij bijna energie-neutraal. De reststromen (PP, PE, PVC, papier en hout) leveren wij gescheiden in voor recycling. Zo dragen wij bij aan cradle-to-cradle.

Veilig werken

We besteden veel aandacht aan een veilige, kwalitatieve en prettige werkomgeving. Wij hebben een uitgebreid machinepark met moderne, goed onderhouden machines. Met het oog op veilig werken hebben wij diverse certificaten voor personele kwalificaties, zoals VCA** en BHV. Jaarlijks volgen onze medewerkers cursussen om zich verder te bekwamen in skills voor goed en veilig werken.

Samenwerken met Makronyl?

Ja, graag contact