Montage en installatie

Montage en installatie van kunststof apparaten

Als u wilt, plaatsen wij uw kunststof installatie bij u op locatie. Wij monteren de onderdelen en installeren het leidingwerk. Vervolgens brengen wij de installatie op druk om te testen. Niets laten we aan het toeval over.

Vakmensen bij op locatie

Makronyl heeft een vast team van monteurs voor het monteren en installeren. Voor het transport van heel grote componenten werken wij met een vaste transporteur die veel ervaring heeft met het vervoer van kunststof componenten.

Voordelen van montage en installatie door Makronyl

Kiest u ervoor om uw kunststof installatie en het leidingwerk door ons te laten monteren en installeren? Dan geeft nogal wat gemak. Want wij ontzorgen u maximaal: van ontwerp en productie tot en met ingebruikstelling. Dat scheelt uzelf veel regelwerk. Een ander voordeel is dat u hiermee ook de verantwoordelijkheid neerlegt bij één partij.

Ook service en onderhoud

Wilt u vertrouwen op een bedrijfszekere werking van uw installatie? Kies dan ook voor service & onderhoud door de vakmensen van Makronyl. Vooral gaswassers en BRL-installaties (chemie-opslag en pompinstallaties) moet u goed laten onderhouden om storingen te voorkomen.

Diensten

Benieuwd naar wat we nog meer doen?

Engineering

Productie

BRL SIKB7800 (her) inspecties

Service & onderhoud

Installatie verhuur