Home/Kwaliteit & certificeringen

Kwaliteit & certificeringen

Opdrachtgevers kunnen vertrouwen op een torenhoge kwaliteit van onze processen en diensten, componenten en installaties. Ons bedrijf is ISO9001:2015 en VCA**-gecertificeerd. Voor het ontwerpen, bouwen en installeren zijn wij BRL SIKB-7800 (voorheen KIWA BRL-K903), BRL-K21009- en DVS-gecertificeerd. Wij voeren ook zelf BRL-SIKB-7800-(her)inspecties uit.

Drie productiehallen

We maken alle kunststof componenten en installaties volledig in eigen huis. Daardoor houden wij volledige grip op de productkwaliteit, het productieproces en op de planning. Alles onder controle! Wij hebben drie ruime productiehallen met bovenloopkraan. Hal 3 heeft een hoogte van 18,5 meter voor grote en hoge installaties.

Actueel machinepark

Uw componenten en installaties worden gemaakt door goed opgeleide vakmensen met de juiste kennis, ervaring en certificaten. Zoals DVS-gecertificeerde lassers. Onze mensen werken met een uitgebreid en modern machinepark. Het hart bestaat uit twee CNC-freesbanken en een lasmanipulator. Hiermee frezen wij probleemloos complexe contouren op basis van CAD/CAM-tekeningen. Verder werken met onder meer een tafelcirkelzaag, draaibanken, een uit balanceermachine en diverse lasgereedschappen.

Kwaliteit, zekerheid en veiligheid voor alles

Hoe kunnen wij u helpen?

Contact