BRL-SIKB-7800 (her)inspectie

Heeft u een bestaande installatie voor de opslag en dosering van chemicaliƫn en is deze nog niet gekeurd? Makronyl is bevoegd voor het uitvoeren van BRL-SIKB-7800-inspecties. Een certificaat geeft u een verhoogde zekerheid dat uw installatie veilig is en goed werkt.

Controle op 70 punten

We komen bij u op locatie. Aan de hand van onze checklist controleren wij uw installatie op maar liefst 70 punten! Deze checklist is goedgekeurd conform KIWA-certificaat. Grondiger kunnen wij uw installatie niet checken! Eventuele gebreken brengen wij in kaart. Reparaties en vernieuwingen kunnen wij vervolgens voor u uitvoeren. Hiervoor ontvangt u natuurlijk eerst een offerte.

Daarom een BRL-SIKB-7800 (her)inspectie

Hoe ouder een installatie wordt, hoe groter vanzelfsprekend de kans op een storing, een lekkage of een ander defect. Achterstallig onderhoud maakt het risico daarop nog veel groter. Met het oog op veiligheid, verantwoordelijkheid en het milieu laten steeds meer bedrijven in oudere installaties keuren. Ook omdat op termijn elke installatie in Nederland moet zijn gekeurd.

Kies ook voor de zekerheid van een (her)keuring

Diensten

Benieuwd naar wat we nog meer doen?

Engineering

Productie

Montage & installatie

Service & onderhoud

Installatie verhuur