Home/Diensten/Industrial engineering van uw kunststof installatie

Engineering

Industrial engineering van uw kunststof installatie

Heeft u behoefte aan een specifieke oplossing? En heeft u besloten om in zee te gaan met Makronyl? Dan gaan onze engineers voor u aan de slag, op basis van de orderbevestiging en de eisen die worden gesteld aan de installatie. Want een goed ontwerp is de basis voor een betrouwbaar product dat volledig voldoet aan uw eisen.
Neem contact op

Componentenlijst, P&ID en RI&E

Gaat het om een SIKB-7800 (BRL903) installatie voor het opslaan en doseren van chemicaliƫn. Dan draagt onze commercieel technisch adviseur alle gegevens over aan de engineer. Zoals de tankberekeningen en de besturing, het materiaalgebruik en de afmetingen. Op basis hiervan maakt de engineer een componentenlijst (een overzicht van de toegepaste applicaties), een schematisch totaaloverzicht van de te leveren installatie (P&ID) en een RI&E-procesomschrijving. Dit alles gaat naar de klant ter beoordeling. Heeft u zelf een P&ID en een componentenlijst? Dan tekenen wij vandaaruit in 3D. Uw installatie komt steeds meer tot leven.

Totaaloverzichtstekening

Bent u akkoord met het voorstel? Dan maakt de engineer een totaaloverzichtstekening met daarop alle componenten en het leidingwerk. Ook maakt de engineer een losse tekening van elk component. Daarna verzorgen wij dat ook de protocollen en de testdocumenten meegaan naar de werkplaats. Hier voeren wij een FAT (factory acceptance test) uit, eventueel samen met de klant. Tot slot maakt de engineer een technisch constructiedossier met alle certificaten, de RI&E en alle tekeningen.

Volgende stap: Productie van kunststof componenten en installaties

Diensten

Benieuwd naar wat we nog meer doen?

Productie

Lees meer

Montage & installatie

Lees meer

BRL SIKB7800 (her) inspecties

Lees meer

Service & onderhoud

Lees meer

Installatie verhuur

Lees meer

Hoe kunnen wij u helpen?

Contact