Home/Werken bij Makronyl

Werken bij Makronyl

Werk je graag bij een technisch hoogwaardig en klantgericht bedrijf met fijne collega’s? Dan is Makronyl in Nijkerk misschien wel de werkgever voor jou. Wij hebben regelmatig interessante vacatures. Kun je niét wachten? Open sollicitaties zijn altijd welkom.
Productie / montage medewerker
Stuur een open sollicitatie

Team van 50 medewerkers

Makronyl is specialist in het produceren, leveren, keuren en onderhouden van technische apparatuur en leidingsystemen van thermoplastische kunststoffen. Dit doen wok allemaal vanuit onze werkplaats in Nijkerk. Bij Makronyl werken circa 50 medewerkers. Het gaat om de functies verkoop, engineering, planning, montage, logistiek, financiële administratie en HRM.

Dit vragen wij van jou

Wat wij belangrijk vinden? De juiste werkhouding. Klantgerichtheid. En de gedrevenheid om te willen leren en het beste uit jezelf te halen. Dat zegt vaak nog meer dan het juiste papiertje, is onze ervaring. Werk je bij ons in de werkplaats, dan word je intern opgeleid. Bij ons haal je de diploma’s die je nodig hebt voor je werk. En je leert vooral ook van je collega’s. Want we doen het echt samen, als team. Wij vinden het mooi als je ambitie hebt. Dus wil je graag doorgroeien binnen je functie of naar een andere functie, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.