Home/Kunststofbedrijf voor industriële apparaten en tanks

Bijna 60 jaar ervaring

Over kunststofbedrijf Makronyl

Makronyl is een middelgroot kunststofbedrijf met circa 60 jaar ervaring in het produceren, leveren, keuren en onderhouden van technische apparatuur en leidingsystemen van thermoplastische kunststoffen. Makronyl heeft circa 50 medewerkers. Samen hebben we heel veel ervaring en knowhow. Wij ontwikkelen onze componenten en installaties in onze werkplaats in Nijkerk. Deze worden toegepast in onder meer de (petro)chemie, de voedingsmiddelenindustrie, milieutechnologie en waterbehandeling. Dus zoekt u een allround-kunststofspecialist? Welkom!

Sterk in (eigen) producten én complete projecten

U kunt bij ons terecht voor onder meer chemie-opslaginstallaties, opslagtanks en gaswassers. Sommige producten hebben wij gestandaardiseerd en zijn dus extra snel leverbaar. Zoals doseerkasten en batchdoseersystemen. Ook hebben wij onze eigen lijn van radiaalventilatoren (RMV). Wij leveren losse producten, maar zijn vooral ook sterk in projecten. Op basis van uw klantvraag ontwerpen onze engineers een complete installatie op maat. Daarna bouwen en installeren wij de installatie. Wilt u extra zekerheid? Kies dan voor service en onderhoud. Vooral BRL-installaties en gaswassers moet u goed laten onderhouden om storingen te voorkomen.

Partnership met de opdrachtgever

Klanten kiezen voor ons kunststofbedrijf vanwege onze hoogwaardige technische kennis op het gebied van engineering, productie en installatie. Wij combineren deze technische kennis met een sterke klantgerichtheid en klantvriendelijkheid. Makronyl staat voor partnership: we ontwerpen en ontwikkelen samen met de klant, met thermoplastische kunststoffen als basis. We duiken diep in de klantvraag en denken kritisch mee over de beste oplossing. We reageren snel, zijn flexibel en gaan voor een efficiënt proces. Ons doel: een bedrijfszekere en veilige installatie voor uw organisatie.

Makronyl staat voor:

Kwaliteit, zekerheid en veiligheid voor alles

Kies ook voor Makronyl

Een nieuw kunststofapparaat of een complete installatie voor uw bedrijfsvoering? Laat u dan goed adviseren.

Ja, graag contact