Home/Vacature productie / montage medewerker

Werken bij Makronyl

Werk je graag bij een technisch hoogwaardig en klantgericht bedrijf met fijne collega’s? Dan is Makronyl in Nijkerk misschien wel de werkgever voor jou. Wij hebben regelmatig interessante vacatures. Kun je niét wachten? Open sollicitaties zijn altijd welkom.

Productie / montage medewerker

Voor de functie van productiemedewerker is het belangrijk dat je affiniteit hebt met techniek. Je zult met name ingezet worden voor het produceren en samenstellen van kunststof producten.

Jouw werkzaamheden zijn onder andere:
• Het produceren en samenstellen van kunststof producten
• Bewerken van kunststof platen en onderdelen
• Zagen, frezen en kunststof lassen

Heb je:
• Technische opleiding op LBO+-niveau (hout/metaal)
• Goede beheersing van Nederlandse taal, mondeling en schriftelijk

Heb je daarnaast
twee rechterhanden, ben je leergierig en gemotiveerd om een nieuw vak te leren, nauwkeurig zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft?

En ben je daarnaast ook flexibel in denken en doen, heb je geen 9 tot 5 mentaliteit maar een echte “hands-on” mentaliteit en woon je binnen een straal van 30 kilometer van Nijkerk?

Dan ben jij misschien wel de perfecte aanvulling op het team van Makronyl!

Makronyl biedt jou:
• een uitdagende functie in een stabiele, gezonde, dynamische en groeiende onderneming
• gedreven en ondernemende collega’s
• een baan met vooruitzicht op een vast dienstverband
• goede arbeidsvoorwaarden waaronder een marktconform salaris (Cao kunststof en rubber) inclusief winstdeling en een goede pensioenregeling

Herken jij je in bovenstaande, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie?
Heb je vragen of behoefte aan meer informatie, neem dan gerust contact op met Hans Klomp (tel. 033-245 59 69). Voor meer informatie over Makronyl kan je ook terecht op www.makronyl.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Team van 50 medewerkers

Makronyl is specialist in het produceren, leveren, keuren en onderhouden van technische apparatuur en leidingsystemen van thermoplastische kunststoffen. Dit doen wok allemaal vanuit onze werkplaats in Nijkerk. Bij Makronyl werken circa 50 medewerkers. Het gaat om de functies verkoop, engineering, planning, montage, logistiek, financiële administratie en HRM.

Dit vragen wij van jou

Wat wij belangrijk vinden? De juiste werkhouding. Klantgerichtheid. En de gedrevenheid om te willen leren en het beste uit jezelf te halen. Dat zegt vaak nog meer dan het juiste papiertje, is onze ervaring. Werk je bij ons in de werkplaats, dan word je intern opgeleid. Bij ons haal je de diploma’s die je nodig hebt voor je werk. En je leert vooral ook van je collega’s. Want we doen het echt samen, als team. Wij vinden het mooi als je ambitie hebt. Dus wil je graag doorgroeien binnen je functie of naar een andere functie, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.