DEEL DE CHEMIE OP FACEBOOK

DEEL DE CHEMIE OP TWITTER

DEEL DE CHEMIE OP LINKEDIN

DEEL DE CHEMIE OP GOOGLE+

NEEM DIRECT CONTACT OP

DEEL DE CHEMIE OP YOUTUBE

Bakken

"Vaak is rond beter, soms vierkant..."

DEEL DE CHEMIE

Kunststof bakken op maat zijn vaak de ideale oplossing voor bepaalde toepassingen. Makronyl is hierin specialist geworden door met de klant altijd tot een ideale maatvoering te komen.

Galvanobakken
Baden of complete badenreeksen voor uw processen: kleine baden voor etsbedrijven tot complete dompelbaden voor aluminiumbewerkers. Makronyl kan hierbij ook de benodigde verwarmingsapparatuur leveren, of pomp- en filtersystemen. Galvanobakken zijn leverbaar met randafzuiging, wat mooi aansluit bij Makronyls expertise in afzuigtechniek. Wij leveren ook voor betonnen bakken kunststof bekleding voor vloeistofafdichting.

Opvangbakken
Opvangbakken dienen om lekkages vanuit chemicaliënopslag op te vangen. De opvangbakken in vele afmetingen en uitvoeringen zijn eventueel te voorzien van uitneembare kunststof roosters. Grotere opvangbakken krijgen vaak bouwkundige ondersteuning, die de stenen of betonnen wand en bodem ook bescherming biedt tegen de chemicaliën.

Vuilwater bakken
Voor veel (afval)water-behandelbedrijven fabriceren wij kunststof bakken op maat. Varianten zijn een constructie met schuine of een V-vormige bodem, een afneembare overvaldeksel of een klapdeksel.

BEL ONS DIRECT