DEEL DE CHEMIE OP FACEBOOK

DEEL DE CHEMIE OP TWITTER

DEEL DE CHEMIE OP LINKEDIN

DEEL DE CHEMIE OP GOOGLE+

NEEM DIRECT CONTACT OP

DEEL DE CHEMIE OP YOUTUBE

Tanks

"van 100 tot 100.000 liter uit eigen productie"

DEEL DE CHEMIE

Chemie kunststof opslag tanks

Afdrukken
Tanks van kunststof zijn geschikt voor de opslag van diverse vloeistoffen, bijvoorbeeld (afval)water of chemicaliën. We maken onze tanks meestal uit rondgetrokken plaat¬materiaal of uit wikkelbuis, leverbaar in HDPE, PP, PVC of PVDF. De tanks worden in de voor u meest geschikte afmeting sterktetechnisch uitgerekend conform de DVS 2205-normen. Vrijwel alle tankmaten zijn mogelijk. Makronyl produceert en monteert tanks voor toepassing binnen én buiten, enkel- en dubbelwandig.

Deze tanks kunnen wij ook produceren met een BRL-K21009-keur, zodat zij inzetbaar zijn in een KIWA BRL-K903-project. Meer hierover vindt u bij BRL-K21009 of BRL-K903.
Voorzieningen als mangaten, overvulbeveiliging, lekdetectie, besturing, droogvlottersystemen, roerwerkondersteuningen, niveaumetingen, bordessen en trappen en vulkasten zijn uiteraard naar wens mee te nemen in het ontwerp.

Chemie opslag tank
Tanks van kunststof zijn uitermate geschikt voor de opslag van chemicaliën omdat zij bestand zijn tegen vele chemische stoffen en een lange levensduur hebben.
Onze tanks zijn geschikt voor het opslaan van chemicaliën als zwavelzuur H2SO4, natronloog NaOH, ijzerchloride FeCl3, aluminiumchloriden AlCl2 en AlCl3 PAC, chloorbleekloog NaOCl (natrium hypochloriet), salpeterzuur HNO3, zoutzuur HCl, Fosforzuur H3PO4, Waterstofperoxide H2O2, poly-electroliet (polymeer) en vele andere. Staat uw stof er niet tussen? Wij voorzien u van de juiste oplossing. Vraag gerust om advies: info@makronyl.nl.
U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor een tank voor afvalwater en drinkwater of voor toepassing in de voedingsmiddelenindustrie.

Bouw op locatie
Makronyl kan vrijwel alle tanks en bakken voor u op locatie fabriceren en afmonteren, ideaal als de toegang tot de ruimte beperkt is. U bespaart hiermee kosten voor bouwkundige aanpassingen.

BEL ONS DIRECT