DEEL DE CHEMIE OP FACEBOOK

DEEL DE CHEMIE OP TWITTER

DEEL DE CHEMIE OP LINKEDIN

DEEL DE CHEMIE OP GOOGLE+

NEEM DIRECT CONTACT OP

DEEL DE CHEMIE OP YOUTUBE

MVO

Een betere toekomst begint bij jezelf!

Om hieraan een aktieve en positieve bijdrage te kunnen geven hebben we onze werkplaats reeds jaren geleden uitgerust met inductie lampen. Hiermee was destijds al een enorme besparing op ons stroomverbruik gerealiseerd. Onze persluchtvoorziening voor de lasbranders zijn separaat per brander autonoom uitgevoerd waardoor een lager stroomverbruik het gevolg is. Op het dak is een zonnenpanelen park gerealiseerd met een 85kW/u vermogen. Hiermee zijn we grotendeels zelfvoorzienden in onze energie. De productie van deze panelen die ongebruikt blijft in het weekend leveren weer terug aan het net. Kortom als Makronyl zijn we bijna energie neutraal.

"Onze bijdrage aan een betere toekomst"

DEEL DE CHEMIE

Om de uitstoot van CO2 te verminderen hebben we geinvesteerd in een palletkachel. Hiermee kunnen we onze werkplaats in koude dagen verwarmen. De reststromen van PP, PE en PVC alsook papier en hout worden gescheiden verzameld en ingeleverd voor een tweede leven. Hiermee levert Makronyl haar bijdrage aan de gedacht "cradle to cradle".

Qua machines en certificatie van personeel wordt de nodige aandacht geschonken.
Hierdoor hebben wij een uitgebreid machinepark met moderne goed onderhouden machines en een veelvoud aan certificaten voor personele kwalificaties.
Hiermee dragen wij zorg voor een veilige en kwalitatieve werkplek van onze medewerkers.

Verder bieden wij gedurende ieder jaar een breed cursus aanbod voor onze medewerkers om zich verder bekwaam te kunnen maken en te verdiepen in diverse onderdelen van skills die benodigd zijn voor het goed en veilig kunnen uitoefenen van de functie.

BEL ONS DIRECT