DEEL DE CHEMIE OP FACEBOOK

DEEL DE CHEMIE OP TWITTER

DEEL DE CHEMIE OP LINKEDIN

DEEL DE CHEMIE OP GOOGLE+

NEEM DIRECT CONTACT OP

DEEL DE CHEMIE OP YOUTUBE

BEDRIJFSPROFIEL

MAKRONYL startte in 1962 als een van de eerste industriële producenten van kunststof apparaten. Ons bedrijf ontwikkelde zich in een halve eeuw tot partner van vele klanten bij het ontwerpen, produceren en installeren van technische installaties en leidingsystemen van kunststof. Wij verwerken thermoplastische kunststoffen; hoofdzakelijk PP, HDPE, PVC, PVDF, PFA, PTFE, PPs, PPs-el en PE-el.

DEEL DE CHEMIE

 

Bedrijfsprofiel

Makronyl is een middelgroot bedrijf, met in totaal zo'n 50 medewerkers.
Ons team van professionals is in staat aan elk gewenst project de juiste invulling te geven. Wij verzorgen uw opdracht vanaf het ontwerp tot en met het in bedrijf stellen op locatie.

Ons bedrijf is al jaren VCA** gecertificeerd en wij beschikken over DVS-gecertificeerde lassers.
Van componentenbouw tot en met totaal installaties of onderhoud zijn wij uw aangewezen partner in de volgende industrieën:

Onze kracht

Deskundig, veelzijdig en flexibel zijn bij elk project de kernwoorden voor onze aanpak. Makronyl is in staat de doorlooptijden van projecten kort te houden door de platte organisatiestructuur van het bedrijf. Als klant heeft u bij ons te maken met slechts één aanspreekpunt, want ontwerp, productie, montage en service van onze kunststofapparaten en leidingsystemen liggen in één hand. In nauw overleg met u ontstaan zo creatieve en innovatieve oplossingen, die kwalitatief én prijstechnisch optimaal zijn.

De beste materiaalkeuze voor uw toepassing. Dit geldt zowel voor luchtdampsystemen als (eventueel dubbelwandige) vloeistofsystemen.

BEL ONS DIRECT