DEEL DE CHEMIE OP FACEBOOK

DEEL DE CHEMIE OP TWITTER

DEEL DE CHEMIE OP LINKEDIN

DEEL DE CHEMIE OP GOOGLE+

NEEM DIRECT CONTACT OP

DEEL DE CHEMIE OP YOUTUBE

(Actiefkool) Filtersystemen

Ontwerp en productie op maat

DEEL DE CHEMIE

Actiefkoolfilters worden toegepast voor het ontgeuren/absorberen van dampen. Het systeem bestaat uit een druk- of zuigkamer en een roosterplaat waarop de actieve kool rust. Makronyl vervaardigt inmiddels al meer dan 40 jaar actiefkoolsystemen, hoofdzakelijk voor toepassing bij rioolgemalen en rioolwaterzuiveringsinstallaties (RWZI).
Alle kwalitatief hoogstaande koolfilters zijn standaard voorzien van thermische isolatie, wat tot uiting komt in de langere standtijd van de kool. Basisvoorzieningen voor monstername en verversen van het filter zijn aanwezig.
NFS koolfilters zijn bedoeld voor geforceerde afzuiging. De beschikbare standaardserie is leverbaar met diameters van 750 t/m 3100 mm (300 m3/h tot 10.000 m3/h) en te combineren met demisters en ventilatoren uit ons standaard assortiment.
NBF koolfilters vinden toepassing voor het beademen van rioolgemalen en beluchtingstelsels. De lucht wordt door het koolbed geperst of gezogen door de natuurlijke over- of onderdruk en zo gefilterd. De doorlaatcapaciteit van de standaardlijn filters loopt van 50 m3/h tot 700 m3/h. Aangepaste afmetingen en capaciteiten zijn mogelijk.

Overige filtersystemen
Makronyl fabriceert ook behuizingen voor andere filtersystemen zoals o.a. bio(trinkling)- filters en lava filters.

BEL ONS DIRECT